Lær at strikke

Lær at strikke

I denne video lærer du at lukke masker af. Metoden er den der oftest bliver brugt. Når du lukker af skal du være opmærksom på ikke at gøre det for stramt. Hvis du alligevel synes aflukningen bliver for stram, kan du med fordel bruge et nummer tykkere i pindstørrelse.

Den mest almindelige måde at slå masker op på, hedder almindelig krydsopslagning. Det er på ingen måde så svært som det umiddelbart ser ud. Ligesom med så meget andet strik, ligger ‘fidusen’ i at finde rytmen. Prøv at kigge med på videoen og så er jeg helt sikker på at du også kan lære at slå masker op.

På denne strikke video lærer jeg dig at strikke retmasker. Det er den allermest brugte maske overhovedet. Retmasken består af to lodrette lænker, der munder ud i et V.

Her kan du lære at strikke vrang masken. Det er den maske de fleste har sværest ved. Der er to forskellige måde at lave den på. Enten med garnet foran pinden eller med garnet bag pinden. Hvorvidt du bruger den ene eller den anden metode er helt op til dig.

På et tidspunkt skal du lære at tage masker ud. Det er der flere forskellige metoder til, afhængig af hvilket udtryk udtagningen skal have. Skal det være et hul eller skal den skjules mest muligt? Prøv at se de mange muligheder jeg viser i denne strikkevideo.

På samme måde skal du også lære hvordan du tager masker ind. Her er der også flere muligheder. Det er på ingen måde svært, du kan sagtens lære det.

Start dit strikkeeventyr med mine gratis nybegynder strikkevideoer!

Drømmer du om at forvandle garn til smukke kreationer? Velkommen til min verden af nybegynder strikning! Jeg præsenterer en skattekiste af strikkevideoer, der guider dig trin for trin i dit første skridt mod strikkeglæde.

Hvorfor vælge mine nybegynder strikkevideoer?

Lær det grundlæggende: Mine videoer er designet til absolutte nybegyndere. Jeg starter fra bunden og viser dig, hvordan du laver de mest grundlæggende masker og teknikker, såsom opslagning, aflukning, retmasker, vrangmasker, tage masker ud og tage masker ind.

Let forståelige trin: Glem en forvirrende jargon! Jeg bryder alt ned i enkle trin, der er nemme at følge, selv for dig uden erfaring.

Projekter til begyndere: Uanset om det er din første sweater eller en simpel hue, vil mine videoer guide dig gennem dit første vellykkede projekt.

Hvad kan du forvente at lære?

Opslagninger og aflukninger: Lær de grundlæggende teknikker, der er afgørende for ethvert strikkeprojekt.

Ret- og vrangmasker: Forstå de to mest almindelige masker og skab tekstureret strikning.

Og meget andet – held og lykke – og velkommen i en verden du vil elske hele livet.

Brug videoerne når du strikker en af mine opskrifter

Scroll to top