Strikke tips & tricks

Strikke tips & tricks kan man aldrig få nok af! Det er bare den bedste måde at få ny viden på og jeg deler gerne ud af alle dem jeg har. Gør dit strikkeliv lettere med mine gratis strikkevideoer!

Er du klar til at tage dit strik til et helt nyt niveau? Velkommen til mit univers af strikkeviden, hvor jeg har lavet en omfattende samling af strikkevideoer, der vil hjælpe dig til en endnu bedre strikkeoplevelse.

Hvorfor vælge mine strikkevideoer?

Magiske strikke tips teknikker: Uanset om du er nybegynder eller en erfaren strikker, vil mine videoer introducere dig til magiske teknikker, der sparer tid og forbedrer dit håndværk.

Lær fra A til Z: Jeg guider dig fra grundlæggende opslagninger til avancerede teknikker som “Magic Loop” og “German Short Rows.

Skræddersyet viden: Jeg dækker alt, fra at strikke skrå skulder med tyskervendinger, til at mestre forskellen mellem at samle og strikke masker op. En monteringsfri sammenstrikning af en skuldersøm, er det også blevet til.

Hvad kan du lære?

German Short Rows: Lær denne smarte teknik til at skabe smukke og usynlige pinde – teknikken kaldes også en tyskervending.

Magic Loop: Opdag enkelheden ved at strikke i små cirkler uden brug af små rundpinde eller strømpepinde. Teknikken strikkes altid på en lang rundpind.

Skrå skulder med twist: Mestre en elegant teknik til skrå skulderkonstruktion.

Strikke masker op eller samle masker op: Forstå forskellen og brugen af disse to afgørende teknikker.

Sådan kommer du i gang:

Besøg min YouTube-kanal [(4) Tips og Tricks med Kirsten Nyboe Strikdesign – YouTube] eller [(4) by nyboe – YouTube]. Du er velkommen til at abonnere på min kanal. Det for at opgradere dine strikkefærdigheder og for at kunne finde videoerne igen. Uanset om du ønsker at forfine dine evner eller udforske nye teknikker, er mine videoer en god gratis guide til dig. De vil gøre strikningen nemmere og mere fornøjelig for dig.

🌐 [Tips og Tricks med Kirsten Nyboe]

🧶 Følg mig på sociale medier: 🧶
[Kirsten Nyboe Strikdesign]

Scroll to top