Strikkeopskrifter

Strikkeopskrifter til hele familien

Jeg designer strikkeopskrifter til babyer, børn, mænd, til boligen, på accessoires, men absolut flest til kvinder. Du kan købe mine strikkeopskrifter ved at se på de forskellige kategorier. De fleste af mine strikkeopskrifter kan du også finde på Ravelry. På Ravelry skal du oprettes som bruger – det er super nemt. Når det er gjort får du adgang til alverdens strikkeopskrifter, lige til at gå ombord i.

Hvis du vælger ikke at strikke opskriften i original garnet, er det meget vigtigt at du finder et tilsvarende garn med den samme struktur og at ikke mindst strikkefastheden matches.  Søg efter et garn der har nogenlunde samme løbelængde. På banderolen er der altid opgivet en vejledende strikkefasthed i glatstrikning – denne skal være den samme, +/-  højest 2 masker i afvigelse. Hvis disse krav er opfyldt, ville jeg godt turde at ændre på kvaliteten.

Strikkeopskrifter til de store garnproducenter

Måske er du stødt på mit navn hos garnproducenterne. Det er ikke så mærkeligt for jeg designer mange strikkeopskrifter til de store garnproducenter. Disse opskrifter bliver distribueret via deres firmaer. Et eksempel er Hjertegarn, som jeg har designet for i mange år. Her kan du se et udvalg af de designs jeg har lavet forHjertegarn.

Scroll to top