Strikkeopskrifter

Strikkeopskrifter til hele familien

Jeg designer strikkeopskrifter til babyer, børn, mænd, til boligen, på accessories, men absolut flest til kvinder. Du kan købe mine opskrifter ved at følge linket i hver strikkeopskrift. Derefter bliver du omdirigeret til Ravelry, hvorfra selve købet foregår. På Ravelry skal du oprettes som bruger – det er super nemt. Når det er gjort får du adgang til alverdens strikkeopskrifter, lige til at gå ombord i.

Alternativt kan du skrive en mail til mig på kontakt@bynyboe.dk, hvor du også  kan bestille en strikkeopskrift og efterfølgende betale den enten via mobilepay eller en bankoverførsel.

Hvis du vælger ikke at strikke opskriften i original garnet, er det meget vigtigt at du finder et tilsvarende garn med den samme struktur og at  strikkefastheden matches.  Søg efter et garn der har nogenlunde samme løbelængde. På banderolen er der altid opgivet en vejledende strikkefasthed i glatstrikning – denne skal være den samme, +/-  højest 2 masker i afvigelse. Hvis disse krav er opfyldt, ville jeg godt turde at ændre på kvaliteten.

Strikkeopskrifter fra bladene

Jeg designer mange strikkeopskrifter for bladene. I sær Kreativ Strik og Alt om Håndarbejde. Disse opskrifter bliver solgt i de enkelte magasiner. Efterfølgende lægges de enkelte opskrifter på deres hjemmeside hvor de kan købes.